Backbone

Backbone is momenteel wereldwijd het nummer één best verkochte product in de categorie gaming op Amazon, de Backbone app staat in de top 100 in de App Store (categorie gaming) en Backbone blijft lovende recensies ontvangen!

Backbone produceert producten die uw mobiele telefoon verandert in de ultieme gameconsole. Sluit uw telefoon aan en speel elk spel of dienst die controllers ondersteunt, waaronder Xbox Game Pass Ultimate. Of stream zelfs rechtstreeks vanaf uw Xbox, PlayStation of pc. Backbone is beschikbaar voor zowel IOS- en Android- mobiele telefoons.

Daarnaast heeft Backbone een model die speciaal is ontworpen in samenwerking met PlayStation en geïnspireerd is op de PS5 DualSense-controller. De Backbone One PlayStation heeft speciale integraties met de PlayStation® en PlayStation App, zoals de mogelijkheid om PS4- en PS5-games op je mobiele apparaat te spelen via PS Remote Play. U kunt zelfs games op afstand op uw console installeren zodat u ze later kunt spelen. Backbone One is de perfecte manier om uw PlayStation game-ervaring uit te breiden.

Succesvolle samenwerking

  • De producten van Backbone bieden de mogelijkheid om altijd en overal te gamen;
  • Breed publiek; IOS- en Android-gebruikers;
  • Constante productontwikkeling en –introducties;
  • Backbone blijft lovende recensies ontvangen;
  • Backbone is wereldwijd het nummer één best verkochte product in de categorie gaming op Amazon.
backbone
Backbone

Interesse in het merk Backbone?

Neem dan contact met ons op via sales@megami.nl of door te bellen met een van onze Brand Ambassadors via +31 (0)73 767 6111!

Backbone