Livall

Livall is sinds de oprichting in 2014 uitgegroeid tot dé marktleider op het gebied van smart helmen. De missie van Livall is om ’s werelds meest innovatieve bedrijf te zijn op het gebied van slimme veiligheidsbescherming. Met een primaire focus op innovatie, productervaring en gebruiksgemak heeft Livall vanuit de markt en branche meer dan 40 awards uitgereikt gekregen in binnen- en buitenland. Livall bezit momenteel ruim 170 patenten.

De smart helmen van Livall zijn met name ontworpen voor mountainbikers, stadsfietsers, racefietsers en wintersporters. Kenmerken van de smart helmen zijn onder meer slimme veiligheidsverlichting, richtingaanwijzers, Bluetooth handsfree bellen, Walkie-Talkie, muziek afspelen via smartphone-verbinding en een SOS Alert-functie, waarbij de opgegeven contactpersonen bij een ongeluk een melding krijgen vanuit de live locatie van de gebruiker. Naast fietshelmen heeft Livall ook een skihelm ontworpen. Deze skihelm zit eveneens vol met slimme functies.

Succesvolle samenwerking

  • Marktleider op het gebied van smart helmen met meer dan 170 patenten;
  • ’s Werelds eerste smart helm succesvol in de markt gezet;
  • Geavanceerde veiligheidsuitrusting die anticipeert op ongevallen om levens te redden;
  • Uitgebreide productrange met vele functionaliteiten;
  • Altijd zichtbaar met slimme verlichting.
Livall
Livall

Heeft u interesse in het merk Livall? Neem contact met ons op via sales@megami.nl of door te bellen naar +31 (0)73 767 6111!