Megami; We build brands!

Als importeur van consumentenelektronica heeft Megami sinds 2009 vele aantrekkelijke merken aan haar portfolio toegevoegd en succesvol in de markt gezet. Megami verzorgt onder meer de exclusieve distributie, sales en marketing voor Segway, Toshiba, Ecovacs, Livall en Sencor en voor on-demand concepten zoals Redwolf Primo en ProtectionPro.

Het succes van Megami zit niet in de producten en merken, maar in de mensen. Een jong en energiek team dat voor haar partners door het vuur gaat. Bevlogen Brand Ambassadors die anders durven te denken en zich niet standaard conformeren aan wat gangbaar is in de markt. De logistieke infrastructuur van moederbedrijf Amacom, The Amazing Company is een onmisbare schakel bij de totaaloplossing die Megami biedt. Amacom is onderdeel van Exertis, een toonaangevende Britse distributeur in onder meer consumentenelektronica en trade partner van DCC. Het Ierse, beursgenoteerde DCC is een allround servicepartner voor wereldwijde technologiemerken.

Met onze kennis en ervaring, onze betrouwbare logistieke dienstverlening en ons uitgebreide zakelijke netwerk ontzorgen wij onze partners volledig en ondersteunen wij hen bij hun commerciële en logistieke vraagstukken.

De ambitie om te blijven innoveren is groot. Voortbordurend op onze successen verkennen we nieuwe, nog onbetreden paden. Nieuwe markten veroveren en merken groot maken, dat is wat ons drijft bij Megami. We build brands!

ProtectionPro