ShiftCam

De afgelopen tien jaar zijn mobiele fotografie en videografie uitgegroeid tot een belangrijke trend in storytelling, zowel op persoonlijk als professioneel niveau. De oprichters van ShiftCam merkten deze mobiele ontwikkeling in een vroegtijdig stadium op en hebben zichzelf ten doel gesteld om met ShiftCam de meest naadloze overgang van smartphone naar professionele camera mogelijk te maken.

Sharing memories

De oprichters van ShiftCam zijn van mening dat de mogelijkheid om de perfecte foto te maken voor iedereen toegankelijk moet zijn, niet alleen voor professionals. Met een reeks producten die mobiele fotografie verbeteren, kan iedereen nu gewoon via zijn mobiele apparaat dierbare herinneringen op een creatieve en professionele manier vastleggen.

SnapGrip; Grip, snap, shoot

Het SnapGrip-systeem bestaat uit een SnapGrip, de SnapLight LED-ringverlichting en het SnapPod-statief die allemaal magnetisch aan elkaar kunnen worden bevestigd. Elk onderdeel kan afzonderlijk, samen en in elke combinatie werken. SnapGrip is een draagbare, lichtgewicht compacte handgreep, dock en oplader waarmee gebruikers snel, veilig en eenvoudig opnames kunnen maken op een smartphone. SnapGrip werkt met vrijwel elke smartphone en is MagSafe-compatibel.

ProGrip; comfort, power, stability

ProGrip is een ergonomische greep met batterij die uw smartphone verandert in een professionele camera in slechts enkele seconden. Met een ingebouwde ontspanknop, stabiele grip en draadloos opladen kunt u ervaren hoe het is om als een pro te fotograferen tijdens uw volgende avontuur.

Succesvolle samenwerking

  • Innovatief;
  • Unieke producten in de markt;
  • Mooie range aan smartphone accessoires (diverse kleuren);
  • Producten zijn geschikt voor iedere smartphone;
  • De producten zijn MagSafe.
ShiftCam
ShiftCam logo

Heeft u interesse in het merk ShiftCam?

Neem contact met ons op via sales@megami.nl of door te bellen naar +31 (0)73 767 6111! 

ShiftCam smartphone vlog camera