Segway

Als marktleider in elektrische mobiliteit is het altijd de visie van Segway geweest om duurzame alternatieven te maken voor de korte afstand. Vandaag de dag gebruiken steeds meer mensen de Segway als een milieuvriendelijk alternatief voor korte ritjes die doorgaans werden gemaakt met de auto of scooter.

Het mondiale technologiebedrijf Segway-Ninebot beschikt over een wereldberoemd intellectueel eigendom en ontwikkelt en verbetert voortdurend haar producten om in te spelen op nieuwe micro-mobiliteitsoplossingen in grote steden over de hele wereld. Segway heeft strategische hoofdkantoren in de Verenigde Staten, Nederland en Beijing, en productiecentra in de Verenigde Staten en China.

Segway zet zich in om producten te maken die interactief zijn en een slimmere manier van leven stimuleren. Vanuit deze gedachte heeft zij een brede range aan mobiliteitsproducten op de markt gebracht, waaronder een uitgebreid assortiment aan KickScooters voor zowel volwassenen als kinderen.

Succesvolle samenwerking

  • Marktleider in elektrische mobiliteit;
  • Grote naamsbekendheid, A-merk;
  • Kwalitatief hoogwaardige producten waarmee gebruikers zich duurzaam kunnen voortbewegen;
  • Brede range met KickScooters voor volwassenen en kinderen;
  • Innovatief, continue doorloop in productaanbod (assortimentsuitbreiding) en step gekoppeld aan Segway-Ninebot app (bij merendeel steps).
Segway twee steppen outdoor
Segway-Ninebot logo

Interesse in het merk Segway?

Neem dan contact met ons op via sales@megami.nl of bel met een van onze Brand Ambassadors via +31 (0)73 767 6111! 

Segway kinderen met step buiten rode helm